Jigolo olmak istiyorum nasıl olurum?

Jigolo olmak istiyorum nasıl olurum?

Selamlar site ziyaretçilerimiz bir çok bay üye jigolo olmak istiyorum diyerek google üzerinden  başvurusu yaparak kendileri için doğru ajansı arıyor .Elbette sizlerde gold üyelik vip üyelik gibi ücretler ödeyip aylık 3 aylık 6 aylık üyelik yaptırmak istemiyorsunuz.Bedava kayıt formu doldurup üyelik oluşturabileceğiniz bayanlarla görüşmeye çıkabileceğiniz bir site ya da ajansa kayıt olmak mümkün mü ?

seksi kadin resimleri 4

Maalesef mümkün değildir,Çünkü ajanslar hem esnaf odasına katkı payı ödemekte hem katalog ücreti site giderleri kdv vs. jigolo olmak istiyorum iletişim ücretler siz kayıt olduğunuzda hemen ödenmesi gereken bakiyelerdir.Unutmayalım ki gün geçtikçe jigololuk mesleği revaçta olup binlerce olgun bayan jigolo kiralamak için sitemize başvuruda bulunmaktadır.Yalnız bizler sizlere daha iyi hizmet sunmak için ve seçici olup üye seçimi yapıp herkesi üye yapamayız.Jigololuk başvuru formu doldurup üyeliğe ilk adımı atabilirsiniz.Bu yüzden belli bir ücret talep edip sizlere daha iyi hizmet sunmaktayız.Bloglar,sosyal medya ya da sitelerin yorum kısımlarına kendinizi tanıtıcı mesajlar atarak silerde BEDAVA ilan vermiş olursunuz.

seksi kadin resimleri 3

Erkeklerin tahrik olunca söyleyecekleri her iltifata yakışan bir kadınım. Küçük göğüsleri sevdiğinizi düşünüyorsanız veya küçük kalçaları seviyorsanız çok size hitap edemeyeceğim. Çünkü hatlarım dolgunluğu seven beylere hitap eden türden. Silikonluymuş gibi görünen göğüslerim ya da normalden geniş olmasına rağmen dikliğiyle şaşırtan kalçalarım farklı bir grubun ilgisini çeker. Çıtır fıstık jigolo olmak için gereken özellikler Çiğdem dolgunluğa hasta erkeklerin kadını. Amacınız beğendiğiniz şekilleri görmek değil de, yaşamadığınız zevkleri ustasından yaşamaksa gelin. Gözlerinizi yumun, ben işimi sakince yapayım, aletinizi göğüslerimin arasında sevindireyim, kalçalarımdaki zevkleri siz kendinizi rüyalarda hissediyorken yaşatayım.

seksi kadin resimleri

Hatlarım kriterlerinize uymamış olsa da, emin olun yaşattıklarım tüm beylerin alması gereken zevkler ve deneyimleridir. Bu tatlar kişiye özeldir ya da sadece bazı kişiler yaşatabilirler. Tüm inancımla söyleyeyim, yaşattıklarımın benzerlerini sizeorjinal jigolo olmak istiyorum sitelerinden bir bayan yaşatmaya çalışırsa eli ayağına karışacaktır. Ben bedenimin tüm bölgeleriyle zevk makinesinden farksızdır. Diğer bayanlara baktığınızda bedenlerinin sadece birkaç bölümüyle övünüp size zevk verecekleri iddiasında bulunurlar.

images17

Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjim ve sempatik kişiliğim ile siz kıymetli bayanlara güzel ve hususi zamanlar yaşatmak için buradayım. Sizleri memnun etmenin jigolo olmak için gereken özellikler bana verdiği haz tartışılmaz. Yatakta her zevkin doruğuna çıkacaksınız ve en derin fantezilerim ile sizleri şaşırtacağım. Bu zevki benimle tatmak istiyorsanız bana ulaşabilirsiniz. Genç yada olgun seçkin kadınlardan mesajları umuyorum.

jigolo arayan bayan resimleri 1

Jigolo arayan bayanlar iş ilanları

Adsiz

Gerçek Jigolo Şirketleri Nasıl Anlaşılır?

You will also like

Talk

  • trabzonlu

    trabzondan osman

    20 Kasım 2019 at 18:16
    • Hakan

      Mrb bayanlar 29 yasindayim ankara sincanda ikamet ediyorum yakisikliym bekarım

      9 Mayıs 2020 at 18:38
    • İbrahim

      Merhabalar pastaciyim 19 yaşındayım boyum 182 kilom 80 ankaradayim

      10 Mayıs 2020 at 23:01
  • Burak

    Merhaba ben Burak 1.78 boyundayım ela gözlüyüm bi o kadar da temiz ve bakımlı biriyimdir Yalova’da oturuyorum yaşım 20 tüm fantezilere açığım jigolo arayan dul ve olgun bayanlar ile görüşmek istiyorum seyahat sorunum yok gizlilik esastır

    20 Kasım 2019 at 19:55
    • Furkan

      Kocaelide yaşıyorum genç veya olgun bayanlar ulaşabilirr ücret karşılığında yaşım 20 boyum 1.82 kilom76 ulaşın

      22 Nisan 2020 at 03:42
  • Burak

    Merhaba ismim Burak 20yaşındayım ela gözlü 1.78boyundayım tüm fantezilere açığım jigolo arayan bayanlar arasın

    20 Kasım 2019 at 19:58
  • varol

    Sakarya yaş 43

    20 Kasım 2019 at 21:57
    • Yılmaz

      Merhaba Ben yılmaz İstanbul da yanlız yaşıyorum bayanlar Mesaj atmanız yeterlidir evli dul
      yaş Farketmez

      22 Aralık 2019 at 21:41
  • Serhat

    Serhat İstanbul’dan

    20 Kasım 2019 at 22:30
  • Seydi

    Meehaba izmirde yasiyorum elit bayanlarla ytanismak seviyeli durust gizliliknicinde gorusme isterim

    21 Kasım 2019 at 01:07
  • Gökbörü

    Adana merkez Hijyene önem.veren tecrübeliyim. Hanımefendileri beyefendi gibi hizmet yapıyorum bana ulaşın. memnun kalmazsanız. İade edebilirsiniz :)))

    21 Kasım 2019 at 18:21
    • kaan meniz

      jigolo olmak istiyorum yaş 20 boy 1.80
      500 tl
      250 tl

      12 Mayıs 2020 at 23:09
  • Hazal

    Hazal ben eğer büyük ise gecelik 1000 TL veririm

    22 Kasım 2019 at 20:17
    • Kürsat Kerim Kaplan

      Tamam seni memnun edecem sexe doymuyan enerjim var hanfendi yaşım 25 Afyon dinardan dönün bana kesin enerjim ve isteğim yuksek

      25 Kasım 2019 at 07:17
    • Kürsat Kerim Kaplan

      Ben kursat yasim 25 Ben sizi mutlu edebilirim hanfendi aradığınız bende

      25 Kasım 2019 at 14:58
      • Ahmet

        Merhaba ismim Ahmet 19yaşındayım
        Siyah gözlü 1,80 boyundayım İstanbuldaYaşıyorum
        Esmer Bayanlardan hoşlanıyorum.
        Çok değişik Fantazilerim var.
        Yaşlı,Genç farketmez
        Bu arada 18 cm Uzunluğunda

        24 Mart 2020 at 03:45
    • Tuna

      Hazal merhaba hangi şehirdesin

      25 Kasım 2019 at 20:32
    • Adem

      Bazal hanım merhaba sızle tanışmak ısterım

      30 Kasım 2019 at 18:35
    • İbrahim

      Hazal nerde oturuyorsun hangi ilde yaşıyorsun

      11 Aralık 2019 at 22:19
    • düzceli

      yer neresi 19 cm yeter mi

      11 Aralık 2019 at 23:30
    • İsmail

      Sen büyüklüğü napçan ara pişman olursan beğenmezsen verme yaşım 28

      13 Aralık 2019 at 11:12
    • Şenol

      Seni her türlü mutlu edeceğime garanti veririm

      16 Aralık 2019 at 19:19
    • Ercan

      Gorusmek mümkün mü ?

      24 Aralık 2019 at 23:26
    • huseyin

      Merhaba hazal

      12 Ocak 2020 at 01:50
    • huseyin

      bursa merkezden huseyin aktif romantik eglenceli biriyim asci olarak calisiyorum insan olan her bayana acigim onemli olan romantik ortami saglamak gorusmek isteyenlerle her zaman gorusmeye hazirim

      12 Ocak 2020 at 01:54
    • Ahmet

      Antalyadayım bakım benim için en önemlisi karşıdaki bayanın da bakımlı olması iyi

      14 Ocak 2020 at 18:34
    • Ahmet

      Antalyadayım bakım benim için en önemlisi karşıdaki bayanın da bakımlı olması iyi olur istediğiniz hazzın fazlasını veririm tecrübeliyim herşey gizlilik çerçevesi içerisinde olması iki tarafın içinde iyi olur

      14 Ocak 2020 at 18:36
    • Buğra

      Merhabalar Hazal hanım karşımdaki insanı tatmin etmek önceliğimdir düşünürseniz beklerim

      15 Ocak 2020 at 08:49
    • Ezel

      İstanbulda isen buluşalım

      16 Ocak 2020 at 23:13
      • Ramazan kanat

        Merhaba ezel hanım ben ramazan istanbuldan tanışabilirmiyiz jigololuk yapıyorum cevaplarsan sevinirim

        9 Şubat 2020 at 07:09
    • Tayfun Candemir

      Merhaba ben istanbul anadolu yakasından Tayfun Candemir öncelikle 20-40 yaş aralığı tercihimdir. Atletik bir vücuda sahibim her kadını zevke doyurabilirim.
      Yaş=20
      Boy=1.78
      Kilo=68

      3 Şubat 2020 at 22:28
    • Serdar

      Tmm bana uyar cnm ben ankaradan serdar

      5 Şubat 2020 at 20:34
    • Burak

      Merhaba ben Burak istersen Ankara’da ikamet ediyorum gecelik 1000 tl uygunsa ben gelebilirim

      19 Şubat 2020 at 00:56
    • gokhan

      Buyuk istihorum demissin.benimki sana.yeter…

      19 Şubat 2020 at 08:39
    • Barış

      Sana yetecek kadar vardır umarım

      19 Şubat 2020 at 11:03
    • Emre

      Hazal hanım e postadan bana ulaşın bireysel çalışıyorum önce sizinle randavu sonra ücret kabul ederseniz parayı en son konuşuruz

      20 Şubat 2020 at 19:35
    • Hakan

      Ne kadar büyüklükten bahsediyorsun

      22 Şubat 2020 at 21:43
    • maho

      Bana e mail numranı yaz ulaşayım sana memnun kalacaksın emin ol

      3 Mart 2020 at 06:14
    • Serkan

      Merhaba

      22 Mart 2020 at 05:22
    • Mustafa

      Merhaba

      1 Nisan 2020 at 00:56
    • Yusuf

      Benimki büyük mersindeyim

      1 Nisan 2020 at 12:00
    • Erol

      Ben varim istanbuldan doyuramazsam ucret almiyorum

      2 Nisan 2020 at 12:23
    • Serhat Buğdaycı

      Tmm buluşalım

      14 Nisan 2020 at 20:57
    • Ali

      Slm Hazal ara beni görmek istersen büyüklüğünü

      26 Nisan 2020 at 21:27
    • Veysel

      Tam size göre bi aletim var isterseniz bi konuşalım

      27 Nisan 2020 at 01:25
    • Sahin

      Selam hazal emin ol buyuk ve bileginin kalinliginda seni mutlu edecegimden ben eminim sende eminsen cevabini bekliyorum

      5 Mayıs 2020 at 22:14
    • Emre alpay

      Hazal 500 lira ver canın ne istiyorsa canım boy 186 kilo 97 hafif yapılım istanbul avr yakası adres istanbul olsun gerisi bende keyifli anlar yasarsın gülmekten kendini alamazsın dilinde mutluluk kalır benden vaz gecemezsin

      6 Mayıs 2020 at 17:05
    • senol

      19 cm olgun50 yasindayim

      10 Mayıs 2020 at 03:22
    • Davut

      Merhaba ben varim

      11 Mayıs 2020 at 13:02
    • Ercan

      Merhaba hangi ilde taşıyorsunuz belki tanışıp birşeyler yapabiliriz

      13 Mayıs 2020 at 06:09
    • Yasin bozkus

      Sıkıntı degil gebzedeyim
      Her türlü fantezi açıgım

      13 Mayıs 2020 at 08:09
  • Baris Ulusen

    Valla hazal seni zevkten oldurmezsem bn hic bisey bilmiyom

    24 Kasım 2019 at 05:21
  • Yalnız kral

    Selam ben yalnız kral 34 yaşındayım bana ulaşmak isteyen Şanlıurfa ve çevresindeki dul bayanlar ben arasın

    24 Kasım 2019 at 17:36
  • Kantin

    22cm

    24 Kasım 2019 at 23:13
  • naci

    mersinliyim adim mehmet 45 yasindayim evliyim jigolo olmak icin buaradayim

    25 Kasım 2019 at 20:54
  • deniz

    Selam Merhaba Ben Çirkin Kral 22 yaşındaym Bana Ulaşmak İstiyen Diyarbakırda ve Çevresindeki Dul Bayanlar Çekinme Den Beni Arasın

    28 Kasım 2019 at 13:12
  • mehmet

    Merhaba 20 yaşındayım yakışıklıyım merak etmeyin sevgili olmak isteyen kadınlar arasın yaş fark etmez

    2 Aralık 2019 at 10:18
  • mehmet

    Merhaba 20 yaşındayım cankurtanlık yapıyorum yapılı bir vucuda sahibim benimle olmak isteyen yaş fark etmez bana ulaşsın

    2 Aralık 2019 at 10:21
  • Rüzgâr

    Ben Rüzgâr Adana sadece bayanlara hizmet veriyorum FANTAZINİN DOYUMSUZ BİR HAZ ALMAK İSTÏYORSAN CİNSELLİĞİN DORUKLARINA ÇIKMAK İSTİYORUM DIYORSAN yer BURASI otellerde hizmet veriyorum ARAYIN beni adana dışından geliyorsanız ARAYIN KİLOM 105 boyum 1.84 kumral GENİŞ OMUZLU BİR DELIKANLIYIM.FANTAZININ ARZU VE İSTEĞİN TADINI ÇIKARIN ZEVKİN DORUKLARINA RAHATLAMAK İÇİN JİGOLO VE MASÖR HİZMETİ VERMEKTE YİM, LÜTFEN BENİ ARAYIN

    2 Aralık 2019 at 18:41
  • Cesur

    Yaş 30 yaşındayım bekarım bakımlı bayanlarla tanışmak için whatsap numaram bu sıfır beşyüz otuz dört sekiz yüz elli eli bir altmış üç kaçamak eğlenmek zevk için bayan arkadaş arıyorum email adresim bu [email protected]

    2 Aralık 2019 at 23:51
  • Rüzgâr

    Ben Rüzgâr Adana sadece bayanlara hizmet veriyorum FANTAZINİN DOYUMSUZ BİR HAZ ALMAK İSTÏYORSAN CİNSELLİĞİN DORUKLARINA ÇIKMAK İSTİYORUM DIYORSAN yer BURASI otellerde hizmet veriyorum Adana dışından geliyorsanız

    4 Aralık 2019 at 00:15
  • Erkek

    Ben diyarbakır da kaloyorum kendine guvenen bayanlar arasin

    4 Aralık 2019 at 01:01
  • Fahredin

    Adim fahrettin yasim 27 jigoloyum zevkin adresi arayin bayanlar memnun kalacaksiniz garanti veriyorum

    4 Aralık 2019 at 13:47
  • Alp

    Sonrası kolay zaten.

    4 Aralık 2019 at 18:24
  • Cesur

    Ben cesur yaş 30 bekarim boy 1 75 kg 75 hobiler spor yapmak kitap okumak müzik dinlemek gezmek eğlenmek seyahat etmek için

    6 Aralık 2019 at 13:58
  • Sezer

    Slm ben İstanbul dan

    8 Aralık 2019 at 03:51
  • engin

    merhaba ben engin 1.70 boyunda 80 kiloyum jigolo arayan bayanlara burdan sesleniyorum.hijyen ve gizliliğe önem veririm bana

    8 Aralık 2019 at 06:43
  • Üzeyir

    Öncelikle herkese merhabalar
    Adım Üzeyir 33 yaşındayım İstanbul da ikamet ediyorum
    Jigololuk gerçekten kolay değil biz jigololar hem paranızı hemde zevkimizi alıyoruz
    İşini çok iyi yapan herzman memnun edilir
    Ben 3 yıldır bu işi yapıyorum 60 bine yakın borcum vardı 30 bin kaldı onuda bitirmek istiyorum maltaya gittim geldim İngilizce kursu için tekrardan jigololuk yapmak istiyorum
    Her zaman tercihim nasıl bir bayan karşındaki erkeği temiz ve sağlıklı bakımlı istiyosa bende olgun ve bakımlı bayanlarla görüşüyorum çoğu memnun kaldı..
    En son yaş sınırım 50 dir lütfen kendini bilmezler aramasın
    Görüşmelerimi siz değerli müşterilerimiz nerde isterseniz orda görüşürüz araba icide dahil…

    11 Aralık 2019 at 06:10
  • Mert

    Ben mert ist şişli yas 28 bayan arkadaşları bekliyorum

    11 Aralık 2019 at 11:26
  • murat

    mrb murat ben arkadaşınız

    11 Aralık 2019 at 15:06
  • murat

    murat ben

    11 Aralık 2019 at 15:08
  • Ilker

    Mrb Ben karstan ilker elit bi bayim jogololuk yapmak istiyorum yas sinirim 40 iyi gunler diliyorum

    12 Aralık 2019 at 17:16
  • Murat Fesme

    Merhaba Denizliden Murat ben
    Bekarım sır tutan ve sözüne sadık biriyim
    Mail adresim kadın arkadaşları bekliyorum seyahat engelim yok

    15 Aralık 2019 at 21:52
  • Burak

    Selam ismim burak yaşım 22 1.79 68
    Istanbul beylikdüzünde yasiyorum.
    Jigololuk deneyimim var. Ulasabilirsiniz

    17 Aralık 2019 at 18:27
  • serkan

    Merhabalar adım serkan muş ta yaşıyorum yakın çevreye gide bilirim . En önem veridiğim temizliktir. Yaş olarak 30 40 yaş arası bayanlarla görüşme sağlıyorum..gizlilik önemlidir . Herşey tende bitmiyor ten tene değmeden mutlu olmak istiyen ve yaşamak isteyip te yaşamadışı herşeyi yaşatmak için ulaşın yeterli olacaltır.

    19 Aralık 2019 at 16:51
  • Taner

    Ankara. Keçiörenden. 36. Yaşında. 1.78. Boy. 68. Kiloda. Olgun. Sekste. Sınırsız. Doyumsuz. Tecrübeli. Gerçek. Real. Beyim. Kendine. Güvenen. Ne. İstediğini. Bilen. Arkadaşlığa. Dostluğa. Aşka. Sevgiye. Saygıya. Degeer. Veren. Dul. Evli. Mutsuz. Ateşli. Arzulu. Doyumsuz. Olgun. Dolgun. Şişman. Özgür. Takipçi. Ankaralı. Buluşma. Görüşme. Sorunu. Olmayan. Yalnız. Bayanlar. Güven. Gizlilik. Prensbimdir. Whatsaaaap. Var. Ekleyin. Mesaj. Atın. Arayın. Tanışalım. Bekliyorum.

    19 Aralık 2019 at 19:01
  • Ayaz

    Mrh Ben ayaz tanışmak istiyorum

    20 Aralık 2019 at 22:54
  • Murat

    Adım murat 20 yaşındayım izmirde yaşıyorum gizliliğe önem veren birisiyim izmirde olan bayan partnerlerimi bekliyorum

    21 Aralık 2019 at 07:14
    • Mustafa

      Merhaba Adim Mehmet Mersin Tarsustayim Gizliliğe önem veren insanım ve temiz ve bakimliyildir Böyle temiz ve bakımlı hanımlar tanışmak istiyorum

      7 Şubat 2020 at 19:30
  • Berat

    Merhaba ben berat antalya kumlucada yaşıyorum yaşım 24 jigolo arayan bayanlar beni bulsunlar boy 170 hertürlü fantezi yaparım sıkıntı yok dul bayanlar beni bulun

    21 Aralık 2019 at 14:52
  • kenan bilgin

    selam ankara 173 80 49 emekliyim her yaşta bayanlarla görüşebilirim alkol almıyorum gizlilikdir dürüst seviyeli dir diğer adım

    21 Aralık 2019 at 15:27
  • erdal

    slm arkadaşlar ıyıde bu sıteler ne kadar guvenlı bılen var mı varsa benı arıyabılırler

    21 Aralık 2019 at 19:32
  • Umut kocaeli

    Adım umut kocaelide yaşıyorum elit temiz ciddi bayanlarla görüşmeye cikiyorum herşey gizlilik ilkelerine dayalı olarak

    24 Aralık 2019 at 14:57
  • Aslan

    Benim adım Aslan sadece bayanlara hizmet veriyorum Adana ve dışından gelenler ARAYIN LÜTFEN GÖRÜŞEĹİM DETAYLI KONUŞURUZ otellerde duruma evlerde bile hizmet veriyorum,MASÖR ve jigololuk hizmeti vermekteyim,zevkin,ihtirasın ve isteğin tadını çıkarın arzunun doruklarına çıkalım..

    25 Aralık 2019 at 19:15
  • Mehmet

    Öncelikle merhabalar İstanbul avcılardan katılıyorum ismim Mehmet 1995Doğumluyum bir 65 boyundayım esmerim 70 kiloyum kendine güvenen hijyeni seven tüm bayan adaylarımı bekliyorum teşekkürler

    25 Aralık 2019 at 19:54
  • Erdal

    Selam ismim Erdal İstanbul Anadolu yakası memnun kalacağınız dan hiç şüpheniz olmasın

    27 Aralık 2019 at 04:27
  • Aslan

    Benim adım Aslan sadece bayanlara hizmet veriyorum.Adana ve dışından geliyorsanız ARAYIN LÜTFEN otellerde ve EVLERDE HİZMET VERİYORUM, MASÖR VE JIGOLOYUM ,arzunun ,isteğin ve şehvetin DORUKLARINA ÇIKMAK İSTİYORUM DIYORSAN zevk çığlıkları atmak isteyen bayanlar yer BURASI bekliyorum …

    28 Aralık 2019 at 11:19
  • Gizli_erkek

    Merhaba ben alperen. 21 yaşındayım. 1.76 boyundayım. Ankarada üniversite öğrencisiyim. Ateşli olgun bayanlara jigololuk yapıyorum. Her türlü fantezinize ayak uydururum. Eğer bana ulaşmak isteyen varsa twitterdan mesaj atabilir

    31 Aralık 2019 at 14:12
  • Durak

    Adana dan merhaba bayanlar gizlilik icinde görüşelim. 05380383415

    31 Aralık 2019 at 19:44
  • Ahmet

    Merhaba bu işi meslek edindim zevkle yapıyorum tanışan memnun kalır yaş 32 istanbul tanışmak isteyen bayanları bekliyorum.

    1 Ocak 2020 at 17:51
  • Kaan

    Kaan Ankara

    1 Ocak 2020 at 22:07
  • ilker şık

    AD:İlker
    SOYAD:Şık
    BOY:177
    KİLO:85
    YAŞADIGIM YER: tekirdag cerkezköy
    HAKIMDA: ben sadecekarşımdaki kişiye guvenirim ban net olsun canımı yesin beni tanımak istersen numaram gizliye acık arayın konuşalım ben benimle olan ancak mezara gider dedi koduyu sevmem bekarım her ortama yak uydura bilirim

    2 Ocak 2020 at 02:43
  • Erkan

    Elit ve guzel bakımlı bayanlar arasın

    2 Ocak 2020 at 14:12
  • Şahin oztanriseven

    İzmir”de yaşıyorum genç dinamik erkeğim yaş 22 olgun bayanlardan hoşlanırım gorusme açığım numaran arayağa bilirsiniz .

    3 Ocak 2020 at 03:31
  • Kerim

    Merhaba hanımlar ben fenasi Kerim. 24 yaşındayım 168 cm boyundayım.67 kiloyum. Esmer tenliyim. Döşü kıllı sevenlerin daha çok seveceği bir yapıdayım. İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum. Kendini mutsuz hisseden bir erkeğe ihtiyaç duyan yalnız hanımlar aramanızı tavsiye ediyorum. Zevklerin doruklarına benimle çıkmak isteyen hanımlar Paraya acil ihtiyacım var bir sahte jigolo sitesi beni dolandırdı en azından kaybettiğini geri kazanmak istiyorum lütfen elit bayanlar dönüş yapın aramanızı bekliyorum

    3 Ocak 2020 at 23:38
  • öner

    Merhaba hanımlar. Ankara da yaşıyorum. 41 yaşındayım. 172 boyundayım. Bakımlıyım. Ankara ve farklı illerden seks ihtiyacı olan bayanlar bana ulaşın. Memnun kalacağınızdan eminim. Seksin doruklarına birlikte çıkalım.

    8 Ocak 2020 at 20:28
  • Kenan

    Slm elaziğ ve diyarbakır civarı tecrubeli pirufesiyonel bir jigulu ariyan hanimlar varsa bi telefon kadar yakınım size

    12 Ocak 2020 at 10:59
  • Ömer

    Merhaba ben İzmir’den ömer, İzmir şirinyerde oturuyorum, 27 yaşındayım, sadece bayanlarla görüşürüm, yaş sınırım yok, sonucta bibirbirimizi anladıktan sonra hiç bi problem olmaz, gizlilik önemli her zaman,

    13 Ocak 2020 at 13:26
  • Ezel

    Ezel diyarbakır 22 185 80 (19)

    13 Ocak 2020 at 20:27
  • Ali

    Sexs aşığı erkek

    14 Ocak 2020 at 00:13
  • Emre

    Merhaba kadınlar adım Emre 21 yaşımdayım Esmerim 1.81 boyundayım Bursada yaşıyorum 67 kiloyum, beraber olabileceğim olgun elit kadınlar arıyorum yaş sınırım yok, bağımsızım , tatmin yeteneğim oldukça yüksektir kesinlikle pişman olmazsanız kadınların dilinden en iyi ben anlarım;))

    15 Ocak 2020 at 05:11
  • eray

    Ismim Eray 20 yaşındayım Muğlada yaşıyorum jigolo arayan bayanlara açığım her şeye açığım gizlilik mutlak ve mutlak vardır ilgilenen yaş takıntısı olmayan bayanları bekliyorum

    15 Ocak 2020 at 09:26
  • Okan

    TrabZon yas 22 bayanlar arayın

    16 Ocak 2020 at 05:55
  • fevzi yilmaz

    Fevzi yılmaz istanbul arnavutkoy olgun bayanlara özel olarak hizmet verilir

    17 Ocak 2020 at 09:25
  • Mert

    Merhaba istanbuldan mert yaş 29 hijyene önem veren biriyim asla pişman olmazsınız bayanlar arayabilir

    17 Ocak 2020 at 13:28
  • Sezer

    İstanbul Anadolu yakasından görüşmek isteyen temizlik ve gizlilik esas olarak kabul eden bayanlar yazabilir

    17 Ocak 2020 at 16:47
    • İbrahim

      Merhaba ismim İbrahim 178 boyunda 75 kg atletik fiziğe sahibim İngilizce rusca ve türkce biliyorum 24 yasındayım kısa saclıyım İstanbul maslak da yasıyorum detaylı bilgi İcin iletisime gecebilirsiniz

      19 Şubat 2020 at 18:26
  • Mehmet

    Slm benkonyadan karizma herturlugizlilige varı

    21 Ocak 2020 at 22:15
  • Karizma

    Slm konya meramdan bayanlarla görüşürüm 35yas boy 1.80

    21 Ocak 2020 at 22:25
  • Ufuk

    Eskişehir de görüşüyorum boy 1.80 kilo 75 yaş 28

    25 Ocak 2020 at 14:46
  • yusuf

    urfadan yusuf ben herşey gizlilik için de bayanlar iletişime geçebilirler genç dinamik biriyim atletik yapılı 23 yaşında esmer biriyim urfada yaşıyorum bayanlar iletişime geçin hemen

    25 Ocak 2020 at 19:12
  • Çakır çakar

    Gelin olgu bayanlar beraber zevkin doruklarında yaşayalım

    28 Ocak 2020 at 20:47
  • Çakır çakar

    Selamlar ben bursadan çakır çakar bursalı olgun bayanlar beraber zevkin doruklarında yaşayalım zengin bayanları severim sex manyağıyım

    28 Ocak 2020 at 21:33
  • Yusuf

    Merhaba ben YUSUF ANKARA’DA yaşıyorum yakışıklı kaslı ve cüsseli arayan bayanlar için MÜSAİTİM 🙂

    29 Ocak 2020 at 04:12
  • Adem

    Doyumsuz

    29 Ocak 2020 at 18:42
  • Adem

    Sinirsiz memnun kalacaksınız

    29 Ocak 2020 at 18:43
  • caglar

    selm ben caglar kahramanmaras tan her turlu sexe acigim aninda degisirim cok guzel sevisirim .175 boy 75 kilo cokta yakisikliyim bunu grunce daha iyi anlarsin.

    29 Ocak 2020 at 20:48
  • Bora

    Mrb 28*168*68 mersin den bora ben
    Her yastan olgun bayanla her fantaziye uyarim. 15 cm Iri ve kalindir.

    30 Ocak 2020 at 23:22
  • Tayfun Candemir

    Ben Tayfun Candemir yaşım 21
    Boy=178
    Kilo=68
    Hijyene önem veririm istanbulda yaşıyorum 20-40 yaş aralığı tercihim.
    Menun kalacağınıza emin olabilirsiniz.

    3 Şubat 2020 at 22:05
  • Alim

    Adım yılmaz Gaziantep 19 yaşındayım

    5 Şubat 2020 at 03:27
  • anıl anal

    göt deliğimi genişletecek aktif erkekler götümü sikin kaşınıyor deliğim

    6 Şubat 2020 at 06:00
  • Serkan

    Serkan ben ordudan gizlilik içinde görüşmek isteyen bayanlar yazsın 1.82 boy yeşil gözlü kumral 78 kiloda atletik yapılıyım

    7 Şubat 2020 at 19:44
  • Ahmet

    Merhaba hazal hanim ıstanbul dan ahmet sizi mutlu etmek icin elimden gelen en iyisini yapmaya hazirim hersey istedigin gibi olsun

    8 Şubat 2020 at 19:19
  • Murat

    Adım murat maraştayım heryaştan bayanla fantaziye uyarım k.maraştayım

    8 Şubat 2020 at 23:20
  • Ramazan kanat

    Merhaba ezel hanım ben ramazan istanbuldan tanışabilirmiyiz jigololuk yapıyorum cevaplarsan sevinirim

    9 Şubat 2020 at 07:19
  • Nuri escobar

    Adim nuri escobar

    9 Şubat 2020 at 20:20
  • Emre

    Arayın beklerim

    10 Şubat 2020 at 05:02
  • Ahmet

    Çorum ve çevresi.Kerem.sınır tanımam bayanlar bekliyorum.38.168 90.

    11 Şubat 2020 at 01:33
  • Nutullah

    Ben

    11 Şubat 2020 at 12:13
  • hikmet

    ankaradan hikmet sana zevk vermek isterim tatlı hazal hnm

    13 Şubat 2020 at 00:54
    • Dediki

      Merhaba ben Kenan 33 yaşında 178 boyunda 80 kilo buğday tenli kahve rengi gözlü siyah saçlı bakımlı biriyim Şanlıurfa yaşıyorum seyahat engelim yok bayanlara dokunmasını bilen sınırsız istek ve arzularına cevap vermesini bilen biriyim her türlü fantaziye açık biriyim ve hiç şüphesiz yerine getirecek biriyim

      16 Şubat 2020 at 17:58
    • Ayla

      Merhaba

      18 Şubat 2020 at 13:30
      • Murat

        Merhaba tatlım ıstanbul mu

        20 Mart 2020 at 12:46
      • Erhan çevik

        Ayla bana ulaşmak istersen mail atabilirsin
        Yaş 36
        İstanbul

        21 Mart 2020 at 23:02
  • Alper

    Ankara çankaya. 176 boy 66 kilo. 21 yaş. sporla uğraşıyorum, atletik vücutluyum.

    14 Şubat 2020 at 21:53
  • Tuna

    Merhaba Adana’dan 32 yaşında kadın ruhundan anlayan biriyim ulaşın bana geceler bitmesin

    15 Şubat 2020 at 03:48
  • Arda

    Merhaba ben arda 32 yaşındayım Yalovadan bakımlı temiz bayanları bekliyorum

    15 Şubat 2020 at 19:47
  • Engin

    Selam bayanlar ben adıyaman dan engin yaşım 25 1.70 boyunda 69 kilo normal bir fiziğe sahip olup ela gözlü beyaz tenliyim bakimliyimdir benimle görüşmek ve detaylı bilgi almak icin lütfen gmail adresime mesaj atınız .

    15 Şubat 2020 at 20:04
  • murat

    Yaşım 28 çanakkaleliyim

    17 Şubat 2020 at 21:21
  • gokhan

    ver bin tl yi geleyimmm.memnun kalirsin

    18 Şubat 2020 at 01:08
  • gokhan

    sexs icin yaratilmis.elit bir beyim yeterki isteyin.siz guzel.bayanlar yas.45 e.kadar sikinti olmaz.benim.yasim29

    18 Şubat 2020 at 01:09
  • gokhan

    sayfada bayan bulduk 300 yada 500 tl yatir diyorlar zaten.param olsa jigola olmam.gorusmek isteyen.bayanlar gecme konusunda zevkin doruguna.cikma.konusunda her turlu arayin

    18 Şubat 2020 at 01:20
  • İlker

    Merhaba bayanlar istanbuldan 45 yaşında olgun ne yaptığını bilen yatagin her saniyesinden büyük keyif alan ve doyumsuz haz veren sınırları aşan hayallerinizin bile dışında fantazileri olan sex,i yaşam biçimi olarak gören bir erkeğim sizleri bu ışıltılı dünyama bekliyorum yaşta asla sınır yok tek kriterim olmazsa olmazdim HİJYENN…

    18 Şubat 2020 at 13:26
    • Türkan

      Slm

      18 Şubat 2020 at 13:28
      • Erhan çevik

        Türkan görüşmek istersen
        Bana mesaj atabilirsin
        Yaş 36
        İstanbul
        Eğlenceli vakit geçireceğimizi umuyorum.

        21 Mart 2020 at 23:04
      • Aydin

        Gel geceyi yasatayim sana bebegim memnun kalirsin seversin 🙂

        8 Mayıs 2020 at 16:30
  • Aydın

    24 yaşındayım daha önce hiç sex yapmadım bakir im büyük isteyen bayanlar bana ulaşın

    18 Şubat 2020 at 14:02
  • Unut

    Balıkesir den umut olduğum gibi olurum her türlü sekse acıgım

    18 Şubat 2020 at 15:38
  • Ramazan kanat

    Merhaba istanbulun güzel bayanları ben ramazan istanbulda sarıyerde ikamet etmekteyim istanbul içi çalışıyorum 170 boy 43 yaş 70 kiloda biriyim istanbulun güzel bayanları bana ulaşabilirsiniz yaş sınırım yoktur

    18 Şubat 2020 at 19:20
  • cevdet

    ben istanbul avrupa yalasindan cevdet 49 yasindayim jigolu olmal isteyen guvenilir gizlik icinde tanismak surekli gorusecegim bayan aramaktayim

    19 Şubat 2020 at 03:55
  • gokhan

    Selam.afyondan ben gokhan yasim 29 sadece sexsi sevdigim.icin olgun bayanlarin.aramasini bekliyorum temiz elit bir insanim aramanizi bekliyorun

    19 Şubat 2020 at 08:41
  • Ufuk

    Mrb ufuk ben 29 1.80 78 profilindeyim görüşmek isteyenler bayanlar

    19 Şubat 2020 at 14:40
  • Bektaş

    Slm bayanlar gencım yakışıklıyım onun için her bayan guzeldır yaş sınırı yok Ankara batıket

    19 Şubat 2020 at 23:39
  • Emrullah

    Merhaba bayanlar yaşım 18 90 kiloyum istanbul içi bayanlar bana ulaşabilir

    20 Şubat 2020 at 04:22
  • Mahmut

    Mrb rızeden Mahmut uygun bir bayanla gorusmek istıyorum

    20 Şubat 2020 at 08:32
  • Ahmet

    Merhaba ben Ahmet 30 yaşındayım mesac atmanniz yeterlidir

    21 Şubat 2020 at 18:09
  • evren

    Yaş 24 boy 1,85 90 kilo İstanbuldan

    21 Şubat 2020 at 19:17
  • ŞEH PEHLEVİ

    MRB RİZEDE YAŞAYAN YANLIZ VE KENDINI YANLIZ HISSEDEN BAYANLAR, YAŞANAN YAŞANDIĞI ANDA KALIR, AMAC SEVİYELİ MUHABBET GAYE SAYGILI BIRLIKTELIK, ARZULARINIZ DOĞRULTUSUNDA, KENDİNİZİ MUTLU ETMEK HAYALLERINIZDEKI HAZLARI YAŞAMAK IÇIN BENİMLE İLETİŞİME GECEBİLİRSİNIZ. “RİZE JIGOLO”

    21 Şubat 2020 at 19:39
  • ALİ

    Merhaba Cici Kız….

    Selam İsmim Ali. İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum.Kendini bilen ciddi elit olan bayan arkadaşlar ile dostluk kurmak istiyorum. Resimlerimi Mail’den yazarak göre bilirsiniz. Tatlı cici sempatik bayanların mailerini bekliyorum.

    22 Şubat 2020 at 21:45
  • Zafer

    Meraba adim zafer 24 yasindayim istanbul pendikte oturuyorum.emin olki bi kadinin sex basta olmak uzere her anlamda istediklerinden cok daha fazlasi var bende yeterki ne istedigini bilen hanimlar ulassin telefonlarinizi bekliyo olcam

    24 Şubat 2020 at 13:58
  • Ayaz

    Malatya 25 yaşındayım her yasa uygunum sporcuyum ismim ayaz yakisikliyim kendime güveniyorum

    25 Şubat 2020 at 02:35
  • Sedat

    İstanbul’dan Sedat yaş 22 olgun bayanlar beni bulun

    25 Şubat 2020 at 03:17
  • Recep

    Kütahya dan Recep ben jigolo olmak istiyorum sexste sınır tanımayan zengin bayanlar aramanızı bekliyorum

    25 Şubat 2020 at 14:02
  • Caner

    Adım caner 18 yaşındayım 15 cm İstanbuldaki bayanlarla buluşmaya geliyorum

    25 Şubat 2020 at 19:20
  • Huseyin

    Ask sevgi

    26 Şubat 2020 at 22:36
  • Mustafa

    Tekirda yas 25

    28 Şubat 2020 at 01:44
  • muharrem

    Sakaryadan Muharrem Yaşım 27 görüşmek isteyen irtibata geçebilir. Teşekkürler.

    28 Şubat 2020 at 20:11
  • Umut

    Kahramanmaraş ta ikamet ediyorum 19 yaşındayım

    1 Mart 2020 at 04:20
  • Mert

    Bn mert 20yasındayım gaziantepliyim her türlü sexse açığım. Gizlilik önemli ve şart. 173 boyum 64kiloyum. Hem kendimi mutlu etmek hem sizi tatmin etmrk mutlu etmek isterim

    5 Mart 2020 at 00:32
  • Kenan kayseri

    Mrhb ben kayseriden kenan 175 boy 70 kilo 34 ysaindayim kayserili bir bayanla gizlilik cercevesinde tanisip gorusup biseyler yasamak istiyorum guvenle bana ulasabilirsiniz

    5 Mart 2020 at 21:54
  • Sefa

    25 yazındayım 1.85 boy Trabzon’daki bayanların arsmasını bekliyorum

    6 Mart 2020 at 06:58
  • Atakan

    BEN ATAKAN ADANADA HİZMET VEREN MASÖR VE JIGOLOYUM ADANA VE ADANA DIŞINDAN GELENLER MESAJ ATIN DİYALOG KURALIM GEREKİRSE ÖZEL DİYALOG KURALIM

    7 Mart 2020 at 11:58
  • Ahmad

    انا اعيش في بورصه
    عمري26
    طول 168
    الحب الجنس كثير
    انا وسيم

    7 Mart 2020 at 19:00
  • Tayfun

    Slm ben gaziantepten ikamet eden tayfun yaşım 39 boyum 175 kg 80 yeni jigoloyum 45 55 yaş bayanlarlan gorusyorum s

    11 Mart 2020 at 11:31
  • kafadan

    ekleyin tanisalim

    11 Mart 2020 at 14:26
  • Suhrab

    Selam ben istanbuldayim ikamet eden suhrab yasim 25 boyum 175 kg 90 yeni jigolayim 30 40 yas

    12 Mart 2020 at 01:14
  • Emre şahin

    Ben emre 21 yaşında yım boyum 188 kilom 90 seyahat sıkıntım yok Samsun’da yım öğrenciyim 30 -50yaş arası bayanları bekliyorumkendi numaramdır her an her saat musaitim amacım dalga geçmek değil daha önce bir sürü ajansa başvuru yaptım kayıt ücreti istediler güvenemedim bir şansımı burda denim dedim hiç bir bilgim sahte değildir .

    13 Mart 2020 at 22:42
  • Emre şahin

    Arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle amacım dalga geçmek değil isteyen olursa görüntülü bile konuşalım güven her şeyden önemli Samsun’da yaşıyorum seyahat sıkıntım yok

    13 Mart 2020 at 22:46
  • Aşkın

    Ben aşkın 35 yaşındayım bekarım arayın görüşelim

    14 Mart 2020 at 21:59
    • Berat

      Ben berat 19 yaşındayım genç ve performans sahibiyim herhangi bir yaş kriterim yok bana ulaşabilirseniz memnun olurum aynı şehirde olmasak bile telefonla bişeyler yapabiliriz

      18 Nisan 2020 at 19:45
  • Serseri

    Slm ben ihsan istanbuldan 1.80 boyunda beyaz tenli bir erkeğim eğlenmeyi eğlendirmeyi seven biriyim sizde eğlenmek isterseniz ben burdayım bekliyorum

    17 Mart 2020 at 20:30
  • Tarık

    tarik Erzincan tanışmak isteyen buyursun

    17 Mart 2020 at 22:55
  • Esmerciks

    paraya ihtiyacim var borcum cok o yuzden bu turlu bi kazanc saglamak istiyorum
    Ankaradan saygilar

    19 Mart 2020 at 15:39
  • Murat

    Olgun Bayanların mesajini bekliyorum yas 40

    20 Mart 2020 at 12:49
  • Orhan

    merhaba ben 45 yaşındayım 165 boy 85 kilo esmer
    eğlenmeyi espiri severim isterseniz ben burdayım teşekkür ediyorum

    20 Mart 2020 at 16:29
  • Emir

    20 yaşındayım Antalya

    20 Mart 2020 at 21:37
  • Emre

    Emre ben yozgattan 1.78 by 83 kilo kahve göz beyaz ten meslek masor anin tadını yaşa

    21 Mart 2020 at 12:10
  • cortinga55

    bayan dost arıyorum önceliğim ücret değildir 25 yasındayım bekarım 30 50 yaş arası samsunda yasıyorum

    22 Mart 2020 at 19:36
  • cortinga55

    Ücret önceliğim değildir bayan dost arıyorum gizliliğe önem veriyorum 25 yasındayım samsun da yaşıyorum 30 50 yaş arası

    22 Mart 2020 at 19:40
  • Oğuzhan

    Selam ben oğuzhan boyum 1.82 kilom 76 buğday tenliyim 18 yaşındayım sakalsız kendine güvenen bir erkeğim eğlenceli zaman geçirmek istiyorsan bana yazabilirsin (sadece kadınlar)

    23 Mart 2020 at 06:04
  • Kemal

    Kocaeliden elıt ne istediğini bilen jıgolo arayan bayanlara sesleniyorum

    24 Mart 2020 at 02:53
  • Ahmet

    Merhaba ismim Ahmet 19yaşındayım
    Siyah gözlü 1,80 boyundayım İstanbuldaYaşıyorum
    Esmer Bayanlardan hoşlanıyorum.
    Çok değişik Fantazilerim var.
    Yaşlı,Genç farketmez
    Bu arada 18 cm Uzunluğunda

    24 Mart 2020 at 03:49
    • Halil

      26 Yaşında gaziantep te yaşıyorum Kuaför ve güzellik uzmanıyım. Kaliteli vakit gecirebilieceginiz elit temiz ve güvenilir kisiyim. 175 boyunda 67 kiloyum

      28 Mart 2020 at 00:19
  • samet

    Samet ben Gaziantep ten 27 yaşındayım esmer fitt görünümlü 1,78 boy anı güzel yaşamak isteyen bayanları bekliyorum

    25 Mart 2020 at 00:34
  • Doğan

    Merhabalar ben doğan düzceden yazıyorum ama isteğe göre yakın illerde açığım her türlü fetiş mevcut

    1 Nisan 2020 at 01:29
  • Hasan Sancak

    Merhaba ben hasan 22 yaşındayım sarışın mavi gözlüyüm karizmayım 18 40 yaş arası bayanları beklerim cinsel gücüm tahmin edilemez

    1 Nisan 2020 at 11:13
  • Mert

    İstanbuldan gizli isteyen bayanlar guven isimiz

    2 Nisan 2020 at 12:26
  • Hasan Sancak

    Merhaba ben hasan 22 yaşındayım sarışın mavi gözlüyüm kocaelinde oturuyorum 18 40 yaş arası bayanları bekliyorum cinsel gücüm tartışılamaz yatakta fenayım

    2 Nisan 2020 at 14:02
  • Samet

    Meraba ben samet 20 yaşındayım yaş sıkıntısı yok her türlü ateşli geceler için varım aramanız yeterli

    4 Nisan 2020 at 21:33
  • Ozan

    Merhaba ben Ozan Antalya da yaşıyorum 27 yaşındayım bekarım benimle herşeyimi paylaşacak Bi arkadaş sırdaş arıyorum ve yalnız yaşıyorum

    7 Nisan 2020 at 15:06
  • Damla gelir

    Benimle tanışın sexsi erkekler sizi seviyorum
    tamamdır gençler olmuş mu Evim Velibaba Sedef var arkadaşım sex seven erkekleri istiyorum

    11 Nisan 2020 at 23:01
    • Altan

      Merhaba ben İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum sizinle tanışmak isterim

      13 Nisan 2020 at 03:14
    • Ayaz

      Goruselim 🙂

      14 Nisan 2020 at 06:07
    • Alp

      Merhaba,

      İl olarak neresidir tanışmk isterim

      14 Nisan 2020 at 09:04
    • Mert Demirel

      Merhaba damla hanım 21 yaşındayım İstanbul’da kalıyorum

      18 Nisan 2020 at 20:50
    • Furkan

      Damla bende kartaldayım benmle iletişime geç

      29 Nisan 2020 at 15:36
    • Resul

      Ulasin lutfen istanbuldaysaniz

      1 Mayıs 2020 at 23:23
    • Emre alpay

      Sevmeyi seviyorum ben tek siz ikiniz

      6 Mayıs 2020 at 17:19
    • Suskun

      Merhaba 24 yaşındayım. İstanbul Bahçelievlerde oturuyorum. 178 boyundayım ve 89 kiloyum. Esmerim ve bakirim. Daha önce hiç kimseyle ilişkim olmadı. Eğer bana şans verirsen benim ilkim olmanı istiyorum. Sende benim gibi bir bakirle birliktelik yaşamıyı istiyorsan mail atmanı bekliyorum.

      12 Mayıs 2020 at 06:50
  • Hasan

    Merhaba 29 yasinda 1.80 boyunda 89 kilo esmer kahve gozluyumdur. Isimde tecrubeye sahibimdir . İl degisikligim nedeniyle kocaeli gebze bolgesindeyim tanismak gorusmek istey eleri beklerim doyumsuzumdur . Anlatmakla olmaz gelip yaşacaksiniz bayanlar simdiden tesekkur ederim

    12 Nisan 2020 at 00:16
  • Vedat

    Merhaba 35 yaısında Ankara yaşıyorum olgun dul bayanlar yazın arayın tanışalım

    12 Nisan 2020 at 13:35
  • Cengiz

    Sivas ‘ta yaşıyorum cengiz elit ve olgun biriyim
    Mutluluğun anahtarı bende.. her yaştan…
    .. (20 yaş üstü ) kadınlar.. beklıyrm..

    13 Nisan 2020 at 19:57
  • Ayaz

    Yaş 29 izmir buca gorusmek isteyen bayanlar yazabilir uygun gordugume donerim

    14 Nisan 2020 at 06:03
  • Mehmet

    Merabalar Malatya dan ikamet ediyorum boyum 175 cm 21 yaşındayım bakımlı biraz iri biriyim sağlıkçı hemsirim 3 noktada masaj eğitimi aldım sınırsız hizmet verebilirim herşey para değil

    15 Nisan 2020 at 18:57
  • derya0637

    mrb ben ankaaraya yeni geldim ve buraya yerleştim, ankara ve ilçelerinden görüşmek isteyen bayan arkadaşlar arıyorum..

    18 Nisan 2020 at 16:05
  • Fırat

    Sen yeterki iste

    23 Nisan 2020 at 01:24
  • Tâhir

    Konya tahir 170 boyunda 21 yaşında 70 kiloda atletik fizikte bir adamım gizlilik esastır yeni başlıycam bu işe yanıp tutuşuyorum

    23 Nisan 2020 at 14:46
  • Veysel

    Mesaj at görüşelim

    27 Nisan 2020 at 01:29
  • Ankara aydın

    Ankarada görüşmek isteyen temizliğe ve gizliliğe dikkat eden hanımefendiler bana ulaşabilirsiniz … doyumsuz zaman geçirmek için doğru adres ..

    27 Nisan 2020 at 21:20
  • Atakan

    Selam Ben Atakan Adana ve dışından geliyorsanız.şunu söyleyeyim,seks HAYATINIZDA size heyecan arzunun isteğin fantazi arayanlar ın rengini canlı kalmasına önem veriyorsanız doyumsuz sürprizli ATEŞLİ GECENÏN PRENSİYİM,sadece bayanlara hizmet veriyorum..

    28 Nisan 2020 at 02:00
  • Ali

    Mrb ben Ali 25yaşındayım 175 boy kilo 65 sexte basariliyim kaslı kuvvetli. Biriyim görüşmek isteyen varsa yazsin

    28 Nisan 2020 at 23:10
  • Kerem

    Selam bayanlar Gaziantep ten görüşmek isteyen bayanlar buyrun msj yazabilirsiniz gizlilik önemli

    29 Nisan 2020 at 15:17
  • natalia

    merhaba rusyalıyım ve uzun zamandır türkiyede kalıyorum yaşım 31 yanlız yaşıyorum ve kendime bir ateşli eglenceli coskulu ve her aksam sexse arzulu bir erkek arıyorum
    NOT: Büyük olmasını tercih ederim

    30 Nisan 2020 at 12:00
  • Azer

    Seksen üçlüyum sexte güçlüyüm Ankaralı bayanları beklerim.?

    6 Mayıs 2020 at 08:05
  • Emre alpay

    Merhaba ben emre alpay 32 yasındayım malatya dogumluyum istanbul avr yakası ıkametliyim boy186 kilo 98 normal vücut zevk vermeyi bilen güldürmeyi seven kusadası ve didim de masorluk yaptım şuanda da size hizmetimi sunmak istiyorum …

    6 Mayıs 2020 at 17:15
  • Mert

    İstanbuldan mert tanismak isteyen bayanlar gorusulur

    7 Mayıs 2020 at 05:49
  • Serhat

    İstambulda olan Bayanlar Arasın Sadece Yaş önemli deil ben 23 yaşındayim Yakisikli.

    8 Mayıs 2020 at 16:27
  • Tolga

    Merhabalar 25 yaşında ismim Tolga
    Konya’da yaşıyorum. Seyahat engelim yok..
    Kültürlü,saygılı,Sevecen ve güvenilir biriyim. Bayanların dilinden anladığım konusunda kendime güveniyorum. Kirli sakallı esmer kaslı bir erkeğim.. pişman olmıycaksın..??

    8 Mayıs 2020 at 18:36
  • Cenk

    Merhaba, Adım Berke 1.82 boyundayım 78kiloyum esmerim. Bakımlı ve sporcuyum. Aktifim. Görüşmek isteyen bayanları memnun etmekden şeref duyarım.

    9 Mayıs 2020 at 16:15
  • Adem

    Merhaba ben adem İstanbul da yaşıyorum 20 yaşındayım seks konusunda uzman sikiciyim tanışmak isteyen bayanlar bu numaradan bana mesaj atsın

    9 Mayıs 2020 at 18:18
  • Ahmet

    25 yaşımdayım Ankara içi her yaştan bayan arkadaşla görüşme yapabilirim

    9 Mayıs 2020 at 18:33
  • Tolga

    Gaziantep ten Tolga gizli kalacak bir ilişki arıyorum

    10 Mayıs 2020 at 01:35
  • Suskun

    Merhabalar. 24 yaşındayım. 178 boyundayım ve 89 kiloyum. Esmer tenliyim. İstanbul Bahçelievlerde oturuyorum. Daha önce hiç sex yapmadım. Eğer bana siz hanımlar benim ilkim olma şansını verirsen seni mutlu etmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. Mail yoluyla iletişime geçebiliriz.

    12 Mayıs 2020 at 06:54
  • Kaan

    Ismım kaan kayserıden guven ve gızlılık ıcerısınde gorusebılecek bayanlar yas 28 memnunıyet garantı ulasabılırsınız

    12 Mayıs 2020 at 23:51
  • Yiğit

    Ben Sakarya’dan Yiğit .185 boyunda 22 yaşında sarışın biriyim. Görüşmek isteyenler yazabilir.

    13 Mayıs 2020 at 05:45

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

// Social icons // Facebook// VKontakte// Odnoklassniki// Twitter // Instagram// YouTube// Telegram// Search form icon (zoom icon)// Footer WordPress icon// Arrow icon// Edit icon// Rate icon